Oi, kahdentuhannen kävijän rajapyykki on ylittynyt! Toivottavasti Sinä, joka sivuillani käyt, olet viihtynyt nukkismaailmassani!

Eilen oli toinen kerta työväenopiston nukkishuonekalukurssista. Suurimman osan ajasta käytin kaavojen kopioimiseen. Paljon tuli ideoita ja opin uutta. Oli ihana touhuta nukkisjuttujen parissa muiden samanhenkisten kanssa!

Muutoinkin on ideaähky! Ei uskalla tehdä paljon mitään, ennen kuin olen selvittänyt itselleni, mitä teen ja miten sen teen. Hiljaa hyvä tulee... Etenkin Eerikinlinnan kolmeen kerrokseen tulevat etuovet (vain kahvila pitäisi jäädä avoimeksi) ovat mietinnän alla, sillä niihin tulee näyteikkunat.

Myös piha-alueiden (terassikahvila ja Enkelikuja) suunnittelu vie aikaa. Onneksi olen löytänyt kaupoista paljon ihania uusia silkkikasveja, joilla saan aikaiseksi runsasta puutarhamaista tunnelmaa.

Kauppoihin pitäisi alkaa suunnittelemaan myös hyllyjä, vitriineitä, kaappeja... Talvinukkis on vielä aivan tekemättä, vaikka oikea talvi lähestyy... Lilla Midinet kaipaa täydennystä... Violetin talon alakerran toinen huone on sisustamatta... Myös valot pitäisi viritellä Violetin taloon (Äh, sitä varten pitäisi tyhjentää koko talo!) ja Enkelikujalle. Eerikinlinnaan täytyy lisätä pari valopistettä lisää mm. tulevaa  terassipuutarhaa varten... Työtä riittää, mutta tämä on kivaa!